Muziek in je klas : muzieklesproject voor groepsleerkrachten Een Gorcums project ism met Gorinchem beweegt en gemeente Gorinchem Voor scholen die hun muzieklessen weer op de kaart willen zetten of uitbreiden Het traject bestaat uit coaching, schoolbezoek, materiaal aanvoer en cursusmomenten.
Zangwerkplaats Gorinchem Ik geef zangles in 4 groepen naar nivo en leeftijd: zangwerkplaats Gorinchem Vanaf 2007 ben ik Zangwerkplaats Gorinchem gestart om met groepen gemotiveerde kinderen aan de slag te gaan. Inmiddels repeteren we  met zo’n 50 zangers en zijn we een begrip in Gorcum Kijk op de site voor meer info: www.zangwerkplaatsgorinchem.nl Zangwerkplaats op youtube!
Dwarsfluitles Ik geef individuele dwarsfluitlessen van een half uur op maandag en dinsda middag  Er zijn mogelijkheden tot samenspel en ik organiseer leerlingen voorstellingen soms in samenwerking met collega’s (viool-piano) Het is  mogelijk examens A, B C en D te doen op hetzelfde nivo  als op de gangbare muziekscholen Fluiten op youtube!
Workshops in je school: Ik sta als muziekvakleerkracht met vaste uren op drie scholen: SBO Beatrix de Burcht in Gorinchem, De Verrekijker en Het Mozaiek in Leerdam Op Basischool de Tamboerijn in Gorinchem ben ik project docent en geef ik elk jaar een 10 weken project aan alle klassen. Door hetjaar heen bezoek ik zo’n 15 verschillende scholen in en rondom Gorinchem voor kortlopende projectjes en lessen
INTRO BIO AGENDA BANDS LESSEN MEDIA